dijous, 20 d’octubre de 2011

Biografia

Ferran Monegal és un periodista i presentador de televisió catalana.
És llicencià en periodisme a l'Escola de Periodisme de Barcelona el 1973. En la seva trajectòria professional ha exercit la critica teatral del diari Tele/eXpres, ha estat entrevistador del diari La Vanguardia i subdirector del diari El Noticiero Universal, fundador i director del diari Claro, i des del 1993 és el crític de televisió del diari El Periodico de Catalunya.La seva columna diària en aquest mitjà s'ha convertit en un referent de la crítica televisiva a Catalunya. Ha intervingut en emissores de ràdio com Punto Radio i Onda Cero amb comentaris sobre el món de la televisió.
Des del setembre del 2003 dirigeix i presenta el programa Telemonegal, de periodicitat setmanal, a Barcelona Televisió. Aquest programa de crítica de televisió des de la mateixa televisió, Ferran Monegal ha aconseguit un programa inèdit i insòlit en el panorama televisiu que ha assolit quotes d'audiència sorprenents per a una televisió local.

Aquest és un bon exemple del seu programa televisiu, el telemonegal. Podem observar una de les crítiques de  Ferran Monegal sobre les victimes del català.


Olga Salarich i Cristina Serrano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada