divendres, 11 de novembre de 2011

Telemonegal : Ramon Gener

Dimarts  dia 8 de de novembre del 2011, Ferran Monegal va presentar una nova crítica en el seu programa Telemonegal. On el seu progrma s'inicia amb el debat polític entre Rubalcaba i Rajoy, i Ferran el considera un cara cara amb unes preguntes punyents , visesa i habilitat. Comenta que aquest cara a cara ha tingut un gran ressó ja que doninava casi totes les cadenes de TV (50% de quota de pantalla). Ferrant està totalment d'acord amb lo que diu Manuel Campo on afirma que fa el paper de mediador del debat.

Moltes cadenes conneten en directe amb el Palau de Congressos de Madrid on és donà el debat. Els periodistes han d'omplir en el temps en el qual els candidats no havien arribat. És dediquen a fer safreig, és a dir a parlar sobre que han fet durant el dia, com vestiran i la dieta que portaran a terme.

Jordi Evole en el programa Salvados de la Sexta, contacta mitjançant twitter per fer-li una entrevista a cada candidat d'una manera humorística. D'altra banda Ferran Monegal aprofita per felicitar-lo pel premi Ondas del millor presentador.

A continuació, el programa de Telemonegal crítica un espot publicitari que fa una empresa de productes congelats on es retrata el que ha sigut el cara cara.

Empreses importants com ara Vodafone, Nestle i el Corte Ingles ha retirat la publicitat de la Nória. Els anunciants per primera vegada començen a questionar els programes on no volen estar, és a dir programes indignants com la Nória entrevistant a la mare del "Cuco". Ferran Monegal lamenta el paper que li han fet fer en Jordi Gonzalez per intentar justificar-se de l'entrevista que va fer amb informació plena de trampes.

Per concloure el programa del 8 de novembre del 2011, fa una entrevista a Ramon Gener, un presentador rebelador "Opera amb texants", un programa de divulgació del canal 33. Va deixar l'opera perquè no estava satisfet com cantava tot i que tenia esperançes d'arribar a ser un gran cantant. Ferran Monegal diu que te un gran mèrit de fer un anàlisi de si mateix. Actualment torna agafar l'opera però a la televisió. Per Ramon allò que li omple i el que li agrada més de fer televisió és la resposta de la gent.

Ramon Gener és molt feliç amb la feina tan agardable que realitza, la gent li ajuda a fer el programa i aquesta aproximitat li agarada molt.

Per finalitzar Ferran Monegal agraeix la visita del seu invitat i dels public que cada programa li acompanya.

Realitzat per: Judit Rue, Cristina Serrano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada