dilluns, 7 de novembre de 2011

Telemonegal: Toni Albà

El dimarts dia 1 de Novembre del 2011 Ferran Monegal va  presentar una crítica representada al seu programa Telemonegal, on està publicat a BTV. On el programa va començar amb la crítica de la crisis, iniciat parlant de la crònica negre, on parlar dels conflictes, la crítica de indemnització a la mare del "Cuco" i a la néta de Franco, finalitza el programa entrevistant a Toni Albà. A més a més, Ferran Monegal va fer honor a tot el públic que l'acompanyava.

La crònica negre, on l'inici de les seves crítiques tractaven el retrat de la pobresa en un home que estava vivint en un camió degut a la crisi. Menjava de les ajuts d'un bar i de les deixalles, a més a més, el programa "Callejeros", on va ser editat aquest retrat, el va fer ensenyar les dents a la càmera i va gravar mentre l'home anava entre blat de moro, a fer les seves necessitats.

A continuació, el programa de Telemonegal, ens va presentar tot un seguit de programes on entrevistaven al ex director del banc, Mario Conde. On va ser entrevistat a una sèrie de programes com "La noria", "Intermedio", entre d'altres. On el van caracteritzar com un triomfador, i el van pagar una sèrie de diners injustos. Ferran Monegal, per finalitzar el tema de Mario Conde, va dir que era injust que es pagues aquest delinqüent i que a fora, davant de tota la societat hi han mil persones on perden el treball, les cases o afirmant la vida de l'exemple anterior de "Callejeros".

Tot seguit, un seguit de cadenes televisives, van entrevistar a familiars del "Cuco" per ser més concrets, a la mare i a l'àvia. On els hi donaven diners aquestes dones, perquè confessessin on era el cadàver de la pobre noia Marta del Castillo. Ferran Monegal, desesperat al sentir aquestes bajanades afirma que aquest programes l'únic que volen és crear audiència, i Ferran Monegal crítica que si els cossos de seguretat no han descobert res, ells no seran pas els que descobriran alguna cosa, encara que paguin diners en aquesta família. Aquests programes no són ningú per crear aquestes situacions desagradables en aquesta família, que ja per ella mateixa estan patint molt.

Per concloure, el programa del dia 1 de Novembre del 2011, Ferran Monegal, fa una entrevista a Toni Albà, un humorista de teatre, on ha participat a "Buenafuentes", "Polònia", i molts més programes i obres de teatre. Ferran Monegal, aquest cop no fa una crítica, sinó tan sols ens presenta aquest personatge i ens explica la seva vida amb l'ajut de les intervencions d'aquest personatges explicant les seves vivències. On la seva entrevista està casi tota l'estona acompanyada de vídeos on Ferran Monegal, fa alguns acudits i algunes puntuacions de la seva representació.

Realitzat per: Cristina Serrano i Olga Salarich


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada